Murer - Entreprenør & Aut. Kloakmester

Om os

B&B Byg tilbyder en bred vifte af services inden for murer-, entreprenør-, anlægs- og kloakarbejde. Vi er ikke blot specialiserede inden for en enkelt del af byggeprojekter, men er din faste samarbejdspartner i hele processen fra idé til færdigt produkt. Vores ekspertise og erfaring giver os mulighed for at assistere dig i alle stadier af dit projekt – uanset om du har brug for en tilbygning, et nyt badeværelse, eller skal bygge et mindre erhvervsprojekt. Vores lille hold af dygtige og erfarne håndværkere står klar til at hjælpe dig med alle dine behov.

 

B&B Byg holder til i Vonge, en lille by beliggende i det østlige Jylland mellem Vejle og Horsens. Vi servicerer kunder inden for en times kørsel fra vores base i Vonge og er kendt for vores ekspertise og høje kvalitet af arbejde inden for murerfaget.

Totalløsning gennem hele dit byggeprojekt

B&B Byg tilbyder mere end bare murer-, entreprenør- og anlægsarbejde samt kloakarbejde. Vi kan hjælpe dig med at omsætte dine idéer til papir og designe den optimale løsning takket være vores mange års erfaring inden for projektledelse. Vi kan derfor også yde professionel sparring og vejledning i de forskellige processer, så du får det bedste resultat. Hos B&B Byg er vi din samarbejdspartner i hele byggeprocessen – fra idé til færdigt produkt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er meget interesserede i at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med dine ønsker og behov. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen – så vender vi hurtigt muligt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Tegning & Projektering Tjenester i Vejle | B&B Byg