Murer - Entreprenør & Aut. Kloakmester

MURERARBEJDE

Særpræget inden for vores tjenester er vores dygtige og omhyggelige tilgang til murerarbejdet. Vi specialiserer os i en bred vifte af områder, herunder:

 

1)Opmuring af murværk: Vi udfører præcis og holdbar opmuring af murværk, uanset om det drejer sig om indvendige eller udvendige vægge.

 

2)Puds: Vi er udfører puds overflader, Herunder netpuds.

 

3)Reparation af murværk: Vi kan håndtere reparationer af beskadiget murværk og genoprette dets funktion og æstetiske udseende.

 

4)Renovering Vi har den nødvendige erfaring til at gennemføre hele eller dele af renoveringsprojekter, Hvor vi forvandler de trætte rum, herunder køkken og badeværelser- til nye moderne og opdaterede miljøer.

 

5)Flisearbejde: Vi udfører installation af fliser/klinker på alle flader, 

Herunder på badeværelset, i køkken, hele huset?

 

6)Microcement: Vi tilbyder også microcementbelægning, der giver en moderne og holdbar finish til forskellige overflader.

 

Vi forstår vigtigheden af en dygtig murer i ethvert byggeprojekt, og vi står derfor klar til at give dig den nødvendige hjælp og rådgivning. Uanset om dit projekt er stort eller småt, privat eller kommercielt- Er vi her for at finde den optimale løsning for dig.

 

Kontakt os gerne for at drøfte dine behov, og lad os hjælpe med at omdanne dine byggedrømme til virkelighed.

B&B Byg | Murer- Entreprenør & Aut. Kloakmester Vejle

Kompetent og grundigt murerarbejde hos B&B Byg

Hos B&B Byg tilbyder vi totalløsninger, så du på den måde undgår at have mange forskellige ind over det samme projekt. Vi følger projekterne helt til dørs, så vi er med hele vejen igennem. Hos B&B Byg er vi eksperter inden for forskellige typer af arbejde, herunder også murerarbejde. Inden for murerarbejde kan vi tilbyde en bred spektra af services som fx. fliserarbejde, opmuring eller renovering af murværk, Renovering af boligens rum, såsom badeværelset køkkenet eller hele hytten.

 

Murerarbejde er generelt svært at undvære, både når det kommer til renoveringer og nybyggeri. Netop derfor er vi hos B&B Byg altid til rådighed med rådgivning og hjælp – og det er uanset størrelsen på projektet, Og om det er til privaten eller en erhvervsløsning. Vores mange år i branchen gør os i stand til at håndtere enhver del af byggeprocessen, så tag endelig fat i os. Så finder vi en løsning, der passer til dig.

Hvad kan vi gøre for dig?

Står du med et forestående projekt og mangler en murer, kan du altid ringe. Så tager vi snak om, hvad du skal have lavet, og hvordan vi kan hjælpe.

B&B Byg har en tegnestue. Vi designer derfor gerne dit byggeprojekt, så du undgår at skulle bruge ekstra penge på unødvendige mellemled.

B&B Byg ser byggeri som mere end blot opførslen af en bygning. For os er det lige så vigtigt at opbygge en tillidsfuld og uformel relation til dig som bygherre.

B&B Byg har styr på værktøjskassen og kan klare det meste. Med vores mange års erfaring og brede kompetencer, kan vi skræddersy en løsning til dig og levere totalløsninger, der emmer af tillid og nærvær.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er meget interesserede i at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med dine ønsker og behov. Ring til os, eller udfyld kontaktformularen – så vender vi hurtigt muligt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Tegning & Projektering Tjenester i Vejle | B&B Byg